Sjællandsgade 47, 8000 Aarhus C

Charmerende og familievenligt byhus med dejlig gårdhave beliggende i Ø-gadekvarteret

- 151 m² bolig fordelt på 3 etager
- Dejlig bolig med virkelig god planløsning
- Pænt, nyt køkken fra 2018
- 2 gode badeværelser på 1. og 2. sal samt toilet i stueetagen
- 4 store og lyse værelser samt hems
- 130 m² grund med hyggelig, syd-vestvendt gårdhave
- Praktisk udhus med god plads og adgang via sti fra Thunøgade
- Hyggelig altan på 2. sal

Her får du en særdeles veludnyttet byejendom i 3 etager, der er skønt beliggende i populære og charmerende Sjællandsgade i Ø-gadekvarteret. Det absolutte centrum af Aarhus. I gaden findes en købmandsforretning og ellers er der kun få skridt til de hyggelige gader og utallige indkøbsmuligheder i de mange charmerende butikker i Latinerkvarteret.

Sælger fremhæver følgende om området:
"Noget af det vi har været allermest glade for, ved at bo lige her i Øgaderne, er - ikke kun den korte afstand til Latinerkvarteret - men også den meget korte afstand til flere parker og grønne områder, særligt Vennelystparken, Uniparken (med Unisøen), Botanisk Have, Lystbådehavnen og Risskov inkl. stranden. Øgaderne er i sig selv et lille lokalsamfund, som man kan deltage i - bundet sammen af Børnenes Jord, Købmand Smedegaard og Beboernes Hus med fællesspisninger og mulighed for leje til større fester. Børnenes Jord er lige rundt om hjørnet ca. 50 meter fra vores hoveddør."

Huset er anvendeligt for såvel en familie og som dele-venlig bolig.

Bygningen er opført i 1875 og om-/tilbygget i 1973. Den fremstår med pudsede ydermure og rødt tegltag samt trævinduer med termoruder.

Boligen, der har hvide lofter, trægulve i køkken, stue og værelser er indrettet således:

Stueplan: Entre/gang med åben trappe, indbyggede skabe, klinkegulv og gulvvarme. Kombineret toilet/bryggers med klinkegulv og vaskemaskine. Dejligt køkken med pænt, hvidt IKEA-inventar fra 2018 med træbordplade og 2 udgange til gårdhaven. Køkkenet er i åben forbindelse med alrummet og stuen.

1. salen er med 2 gode og regulære værelser samt pænt badeværelse med Kvik inventar fra 2017, 2 håndvaske, underskabe og bruseniche.

2. salen rummer ligeledes 2 gode værelser samt et dejligt badeværelse med væghængt toilet og bruseniche. Det ene værelse, hvor der er åbnet op til kip og hems, har dobbeltdøre til en lille hyggelig altan med et dejligt vue over byens tage og bygninger i området.

Boligen fremtræder generelt i velholdt stand.

Gårdhaven er hyggeligt anlagt med flisebelægning og charmerende beplantning, der blomstrer utroligt smukt forår og sommer.

Ring og bestil en fremvisning på tlf. 86 17 50 00


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner