Horsevænget 75, 8310 Tranbjerg J

Dejlig bolig, der rummer meget mere end man tror

- 128 m² bolig samt 128 m² god kælder, der er anvendelig til mange formål
- plads til den store eller sammenbragte familie
- stor dobbelt garage
- 18 m² overdækket terrasse med udgang fra køkken/alrum/stue samt stor terrasse med udgang fra kælderen
- 933 m² solrig grund med æbletræer mm og dejlig nem at passe
- beliggende ugeneret i roligt kvarter

Der er kort afstand til skole, Tranbjerg Centret, idrætsfaciliteter og offentlig transport (både bybus og Letbanen) m.m.

Huset er opført i 1976 i mursten, der er blevet vandskuret, og hulmuren er blevet efterisoleret. Der er trævinduer med termoruder og eternittag. Der er klinke- og laminatgulve samt tæpper i enkelte rum.

Indretning: Entré med dør til pænt gæstetoilet fra 2019 - indgang til stort køkken med Kvik-inventar fra 2011 i hvid højglans. Køkkenet er i åben forbindelse med alrum og opholdsstue. Der er en dør ud til en dejlig og ugeneret overdækket terrasse - fra køkken/alrum er der adgang til badeværelse med god plads, stort soveværelse, der evt. kan opdeles i to værelser samt endnu et værelse. Der er en åben trappe ned til kælderen fra alrummet. Kælderen fremstår dejlig lys og med en virkelig god loftshøjde.
Kælderen indeholder: Dejlig stor gildesal/multirum med stort vindue og dør direkte ud i haven til dejlig solgård - disponibelt rum, der bliver anvendt til gæsteværelse, disponibelt rum, der anvendes til børneværelse, disponibelt rum til opbevaring, badeværelse med bruseniche og bryggers med vaskemaskine fra 2018 og tørretumbler fra 2019. Der er et stort lyst og venligt fordelingsareal, når du kommer ned i kælderen, hvor der evt. kan være plads til forskellige former for aktiviteter.

God bolig på 256 etagemeter beliggende på lukket stikvej - book en fremvisning

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner