Banegårdsparken 3, 1. 3., 8300 Odder

DEJLIG ANDELSBOLIG MED ELEVATOR

Dejlig andelsbolig beliggende i fint område med kort afstand til indkøb og transport. I det hele taget er mange af de faciliteter, som Odder byder på i gåafstand. Det kunne være en gåtur for at nyde bylivet og besøge byens butikker og Torvet eller det kunne være en tur i skoven. Der er heller ikke langt til Skovbakkeskolen, daginstitution, svømmehal og andre sportsaktiviteter.

Hvis du har lyst til at bo i en forening, hvor man har mulighed for at komme hinanden ved, så vælger du rigtigt her, for en gang i mellem, er der fællesspisning i Fælleslokalet. Er der en ting, der skal fejres, så er det også muligt at leje Fælleslokalet, hvor der er plads til 40 personer. Er der brug for logi til overnattende gæster, kan dette også lade sig gøre i et af de to værelser, der kan lejes til formålet. Vil du bare gerne være ude i det fri og nyde det lidt, så er der en fælles "oase" inde midt i bebyggelsen, hvor der er fin beplantning og mulighed for ophold. Du kan også nyde det på din egen altan, der er vestvendt og har en fin størrelse til noget møblement og krukker med krydderurter og blomster.

Lige under lejligheden er der en parkeringsplads, der hører til lejligheden, og der er også gæsteparkering i parkeringsområdet ved lejligheden. Hvis trapperne er en udfordring, så er der også elevator i bygningen. Tæt på indgangsdøren til lejligheden (samme etage) er der et fint redskabs-/opbevaringsrum, der hører til lejligheden. I lejligheden kommer du ind i en entre, hvor der er adgang til et dejligt badeværelse med tidløst inventar, pænt klinkegulv med gulvvarme, en dejlig bruseniche og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Det er også i entréen, du finder teknikrummet og døren ind til en dejlig stor stue med masser af lys fra vinduespartierne. Her er der udgang til den skønne altan. Hvis du har brug for et ekstra værelse, er det muligt at dele stuen op og etablere et ekstra værelse. Fra stuen er der adgang til et godt værelse med masser af skabe. Køkkenet er i delvis åben forbindelse til stuen. I køkkenet finder du det oprindelige inventar med trælåger og hvide fliser på væggen. Her er plads til både opvaskemaskine, komfur og ovn samt køle/fryseskab. Der er bøgeparketgulve i lejligheden, der hvor der ikke er klinker og vinduerne er træ/alu.

For øjeblikket er der opstillet et stillads, da inddækningen ved taget på alle boligerne ikke er i orden, men det er det lige om lidt, da projektet næsten er færdiggjort. Det betyder, at det ikke ser helt så tiltalende ud, som det plejer, men det kommer det snart til igen, og så er taget jo i orden.