Sandmosevej 24E, 8270 Højbjerg

Attraktivt rækkehus

Velindrettet rækkehus opført i 1983 som ét af syv rækkehuse på lukket vej i Skåde.

Området er attraktivt med kort afstand til Skåde Skole, bus, indkøb, fitness, daginstitutioner, sportsfaciliteter, Aarhus Golfklub m.m. Der er stisystem til Marselisskovenes fantastiske naturoplevelser, hvor der også er flere badestrande.

Grundlæggende er det en god ejendom, bygget i kvalitetsmaterialer med ydermure i røde, blødstrøgne teglsten, murede bagmure og skillevægge samt rødt tegltag. Skillevægge i overetagen er lette, flytbare vægge mellem værelserne. Der er hvidmalede trælofter i underetagen samt rustikke trælofter på 1. sal. Vedligeholdelse, reparationer og modernisering er påkrævet.

Boligen er på 125 m² fordelt med 66 m² i stueplan og 59 m² tagetage. Derudover er der 29 m² carport og udhus opført i træ med tegltag.

Grunden på 290 m² er anlagt med lukket, vestvendt forhave med græsplæne og terrasse beliggende mellem huset og carporten samt en østvendt fliseterrasse.

Boligens indretning: Entre med klinkegulv og garderobe. God opholdsstue og alrum med parketgulv og brændeovn. Fra stuen er der skydedør til vestvendt terrasse og trappe til 1. salen. Fra alrummet er der udgang til den østvendte terrasse. Køkkenet er med det oprindelige bøgefinerede inventar med bøgetræsbordplade, kogehalvø med frithængende emhætte og halvmur mod alrummet samt klinkegulv. Bryggersgang med klinkegulv, bord og skab. Vaskemaskine og teknik er "gemt" bag en skydedør. I forbindelse med bryggersgangen er der et mindre toiletrum med en lille håndvask. 1. salen indeholder: Repos, 3 gode værelser med skabe samt badeværelse med klinkegulv, gulvvarme, vask i bord med underskabe samt bruseniche.


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner