Bülowsgade 47, 1., 8000 Aarhus C

Charmerende lejlighed i 2 plan med dejlig gårdhave

Beliggende på det yderst attraktive Frederiksbjerg

- 91 m² bolig fordelt på 2 etager
- Tag, karnapper og vinduer på 2. sal fra 2007
- Træ/alu vinduer med 3-lags glas fra 2020 på 1. sal
- Flot nyt badeværelse fra 2020 med væghængt toilet
- Smukke og lyse opholdsrum på 1. sal med franske døre og originale plankegulve
- Anvendelig repos med adgang til hems
- Hyggelig gårdhave med terrasser
- God kælder med nyt betongulv og separate opbevaringsrum samt ekstra toilet
- Tæt på det dejlige by- og kulturliv med masser af indkøbsmuligheder
- Tæt på café'er og restauranter
- Tæt på Banegården

Dejlig lejlighed i 2 plan beliggende i det yderst attraktive Frederiksbjerg. Ejendommen er opdelt i to lejligheder, hvor den ene består af stueplan og baghus og den anden af 1. og 2. sal. Lejligheden, der nu kan blive din er beliggende på 1. og 2. sal. Lejlighederne er fælles om en hyggelig gårdhave, der udgør en rolig oase væk fra midtbyens pulserende liv. Gårdhaven er belagt med fliser. Der er frugttræer og sommeren kan nydes her i fulde drag fra hængekøjen. Der er adgang til gårdhaven via den fælles indgang til ejendommen, der er opført i røde sten i 1887. Der er nyere tegltag og karnapper fra 2007 og træ/alu vinduer med 3-lags glas på 1. sal fra 2020 og vinduer på 2. sal fra 2007. Lejligheden fremstår som meget velholdt.

Gåafstand er et nøgleord i hverdagen. Der er kun få skridt til det hyggelige bymiljø i Jægergårdsgade, hvor butikker, caféer og take-away restauranter af forskellig art ligger på rad og række. Aros, Musikhuset, Bruuns Galleri, Aarhus Hovedbanegård og Strøget er også ganske tæt på. Indkøb, den meget populære Frederiksbjerg skole og daginstitutioner ligger inden for få meter, og der er heller ikke langt til Marselisborg Skovene og stranden. Alt i alt en perle centralt beliggende i Aarhus, hvor livet kan nydes med friskbagte croissanter, gåture i naturen og kulturoplevelser i verdensklasse.

Adgang til 1. sal via den fælles indgang. Her kommer du ind i et dejligt køkken/alrum med sortmalet inventar fra Svanekøkken, granit/bøgebordplader. Køkken/alrummet er meget lyst med rustikke, malede murstensvægge, fyrplankegulv og gipsloft. Der er gipslofter i hele lejligheden. Fra alrummet er der adgang til stuen gennem flotte franske døre, der sørger for en fin lysgennemstrømning i begge rum, Der er også franske døre ud til gangen fra stuen. I stuen er der også fyrplankegulv og gipsloft. På anden sal finder du et helt nyt badeværelse fra 2020 med væghængt toilet, håndklædevarmer og stilfuldt vaskearrangement fra Pulcher Denmark samt bruser med specialfremstillede foldeglaslåger. Der er forberedt til vaskemaskine. Der er flotte gulvklinker, gulvvarme og ventilation på badeværelset. På denne etage finder du også soveværelset med indbygget skabsvæg, hvor der er nyere velux vinduer, der giver mulighed for at ligge og kigge stjerner, inden du går til ro. Dejligt værelse med karnap. Fra repos'en, er der adgang til en meget anvendelig hems.

I kælderen er der blevet lagt nyt betongulv, og ejeren af denne lejlighed har indrettet et toilet med håndvask i deres rum, således man ikke skal op i lejligheden, hvis man hygger sig i gårdhaven.


Ønsker I en Unik oplevelse med en bolig centralt i Aarhus i rolige omgivelser og med et minimum af vedligeholdelse, så gå ikke glip af muligheden for at købe denne dejlige lejlighed på Frederiksbjerg. Bestil en fremvisning - allerede i dag.


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner