Søndre Ringgade 7, 4. TV., 8000 Aarhus C

DEJLIG DELEVENLIG LEJLIGHED MED ALTAN - UDSIGT TIL BAUNES PLADS

Søger du en god og velbeliggende 4-værelses ejerlejlighed på Frederiksbjerg, så er der her en skøn lejlighed beliggende på 4. sal i en ejendom, der er én af kvarterets smukkeste. Murværket mod gaden er smukt profileret med fremhævede skifter og den oprindelige hoveddør i teaktræ er bevaret. Vinduer og døre er malet i en dyb, grøn farve som oprindeligt.

Frederiksbjerg området er et enestående og klassisk Aarhus kvarter med smukke karreer opført i mursten i 1930-erne. Her oplever man en helt speciel stemning af ånd og kultur i gaderne. Der er stemningsfulde gader, grønne boulevarder og en handelsgade med små hyggelige cafeer og gode restauranter. Grønttorvet på Ingerslevs Boulevard bidrager med de mange handlende både onsdag og lørdag til et område fyldt af miljø og liv.

Beliggenheden er særdeles attraktiv i den rolige ende af Søndre Ringgade med gåafstand til Marselisborg Skovene, strandene langs Aarhusbugten, grønttorvet, Aarhus centrum og tæt på den nye motions- og legepark, der er under udarbejdelse ved Marselisborg Hospital. Inde i karreen er der skønne oaser med grønne plæner, smukke træer med god plads til stille stunder i samvær med andre, solbadning og hygge.

Ejendom er opført i 1933. Hele ejendommen er istandsat i 2016 - 2017 i et samlet projekt, der bl.a. har omfattet: Nyt tegltag, isolering, nye tagrender og nedløb, renovering af begge facader med reparation af fuger og udskiftning af vinduesoverliggere, nye træ-/alu vinduer og dørpartier mod gården og gaden med ekstra lydisolering mod gaden, nye lodrette og lydisolerede faldstammer i rustfrit stål samt visse ombygninger og isolering af rør i teknik og kælder. Ejerforeningen er velfungerende.

Trappeopgangen er klassisk med de oprindelige meget smukke arkitekttegnede døre til lejlighederne.

Lejlighedens tinglyste areal udgør 103 m² og indeholder: God entré med skabe til overtøj og opbevaring. 2 store stuer en suite med en karnap og dejligt lysindfald. Der er højt til loftet, som har stuk og er beklædt med filt. Der er flotte plankegulve i stuer og værelser og filtbeklædte lofter i hele lejligheden. Fra stuen har man et herligt lyst vue ud over bydelen, bl.a. ned ad Chr. Wærums Gade og til Joh. Baunes Plads. Stort soveværelse med skabe og dobbeltdøre til vestvendt altan, hvorfra eftermiddagssolen kan nydes tilligemed den flotte udsigt over karreens grønne oase og park-rum. Lejligheden rummer endnu et værelse, som ligeledes har vindue ud mod gårdmiljøet. Pænt, klassisk og funktionelt køkken med JKE inventar fra 2008 og alt i hvidevarer. Badeværelset fra 2001, er rummeligt med hvide fliser og hvidt inventar samt en dejlig bruseniche adskilt med blålige glasbyggesten. Der er flot granit gulv og håndklædetørrer.

I kælderen forefindes eget opbevaringsrum samt fælles vaskefaciliteter i teknikrummet.

Der er cykel- og opbevaringsskur i det hyggelige gårdrum, hvor der også forefindes bord og stole.

Gå ikke glip af oplevelsen - bestil en fremvisning allerede i dag.Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner