Byvangs Allé 7, 8260 Viby J

Regulært parcelhus midt i Viby med lydstudie i kælderen

- 212 etagemeter fordelt med 106 m² bolig i stueplan og 106 m² kælder
- God, høj kælder med mange anvendelsesmuligheder
- Huset er omfuget udvendigt 2019
- Solcelleanlæg fra 2019
- 656 m² med sydvendt have
- God beliggenhed tæt på hyggelig bypark og Aarhus City

Her får du et velholdt parcelhus, der er opført i 1959 i klassiske røde mursten. Taget er et eternittag. Der er 22 m² carport og udhus i træ opført i 1982. Huset er beliggende i Viby J med gå- og cykelafstand til Aarhus City, Viby Torv, Viby Centret, indkøb, idrætsfaciliteter, offentlig transport samt mange gode skoler og uddannelsesinstitutioner.

Huset er oprindelig opført som enfamiliehus med systue i kælderetagen. Kælderen har efterfølgende været anvendt til bl.a. damefrisør, møbelpolstrer og senest gennem en lang årrække som professionelt lydstudie.
De anførte arealer er ifølge BBR. I henhold til mål på bygningstegning er kælderen 119 m², ligesom der er 11 m² overdækket terrasse i stueplan.

Indretning:
Fra entréen kan man via trappen komme både op til en fordelingsgang i den højtbeliggende stueetage og ned til underetagen.
Stueplan: Central fordelingsgang. Lys og rummelig opholdsstue med plads til både spise- og sofaafdeling samt udgang til stor vestvendt terrasse. Pænt og funktionelt køkken i hvide elementer med laminatbordplade.
Soveværelse med indbyggede skabe. 2 mindre værelser. Badeværelse med terrazzogulv, hvide vægfliser, badekar/bruser og håndklædetørrer. Der er oprindelige gipslofter i hele stueetagen samt parketgulv i stue og værelser.
Kælderplan: Fordelingsgang. 2 store disponible rum, der har været anvendt til hhv. spillerum og mixerrum. 2 mindre, disponible rum. Køkken med ældre inventar. Toilet med terrazzogulv og hvide vægfliser. Vaskerum. Teknikrum med ventilationsanlæg. Bagindgang. Kælderen er højloftet og dele af den er med ventilationsanlæg.


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner