Sandbyvej 21, Sandby, 8382 Hinnerup

Spændende og totalt moderniseret bolig

Her får du en charmerende bolig i god stand.

- 125 m² bolig i 1½ plan - fordelt med 104 m² i stueplan og 21 m² i tagetagen
- 43 m² garage samt 43 m² carport og redskabsrum opført i 2017
- 615 m² grund
- overdækket terrasse med pejs
- stort og dejligt køkken
- stort badeværelse med badekar og bruseniche
- beliggende mellem Hinnerup og Hadsten - ca. 6 min. kørsel
- 13 min. til E45, 30 min. til Aarhus C og 26 min. til Randers

Her får du en charmerende bolig i god stand.

Det oprindelige hus er ombygget og moderniseret af nuværende ejer siden 2014. Huset fremstår med pudsede ydermure og rødt tegltag. Indvendigt fremstår boligen moderne og rustik på samme tid. Der er loft til kip med synlige spær og gipslofter med indbyggede halogenspots med lysdæmper, som er kombineret med central tænd/sluk funktion, der kan betjenes 4 steder. Boligen opvarmes dels med luft til vand varmepumpe og brændeovn med vandbeholder. Begge dele er tilsluttet gulvvarmeanlægget, der omfatter stueetagen undtagen bryggerset. Fra carporten, der er beliggende mellem garagen og bolig, kan man komme tørskoet ind i det kombinerede bagindgang/bryggers.

Indretning: Bagindgang/bryggers med travertingulv, vask i bord og vaskefaciliteter. Boligens hjerte er det store rum midt i huset med loft til kip, travertingulv og brændeovn. Dette rum indeholder både stue med flere opholdsafdelinger samt et stort køkken. Køkkenet er med flot Alno inventar med selvluk, lækre skuffer med træindsats, et stort kolonialskab "supermarked" med god plads, bordplade af komposit, alt i hårde hvidevarer samt en muret pizzaovn. Det store badeværelse er i spa stil med skiffergulv, granitbeklædning på væggene, stort badekar, bruser, granitvask og en massagebænk i granit med indbygget varme. Stort garderoberum/walk-in closet. I begge ender af huset er der i tagetagen indrettet hhv. et soveværelse og 1 værelse, begge med askeparketgulv, separate trapper og i delvis åben forbindelse med det centrale opholdsrum. I den ene ende er der ved værelset etableret et ekstra repo med værelse/opholdsareal.

Grunden på 615 m² rummer en hyggelig, sydvendt have, der er afskærmet mod vejen af en muret læmur og en smedejernslåge. Endvidere er der en hyggelig overdækket terrasse med pejs samt et mindre legehus.

Adressen er tilknyttet Haldum-Hinnerup Skolen i Hinnerup, der dækker 0-9 klassetrin. Der er skolebus. Børnehave er i Haldum.Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner