Nymarks Allé 264, 8320 Mårslet

Projektgrund i Mårslet

Grundarealet udgør 4.543 m².

På ejendommen forefindes en ældre bolig opført i 1800 ifølge BBR-Meddelelse og som fremtræder i dårlig vedligeholdelsesstand. Grundet bygningens stand sælges ejendommen med ansvarsfraskrivelse for så vidt angår bygningen.

Ejendommen er beliggende i udkanten af et villakvarter i Mårslets sydlige bydel. Der er ca. 200 meter til nærmeste busstoppested for bybussen og få hundrede meter til Mårslet Bypark. Mårslet er beriget med dejlige grønne områder samt et stisystem, der bl.a. fører dig ud til Vilhelmsborg skov. Skoven er kendt for sine mange naturskønne stier, oplagt til løb, mountainbike eller blot en opfriskende gåtur. Mårslet byder på alle de faciliteter en provinsby skal have, så som skole, idrætsanlæg, daginstitutioner, indkøb, læge, tandlæge, fysioterapeut m.m. Med såvel bybussen som Letbanen er der gode offentlige transportmuligheder.

Jf. skrivelse af 19. marts 2014 fra Aarhus Kommune er ejendommen omfattet Lokalplan nr. 762 og er heri kortlagt som område II.
Det fremgår af Lokalplan nr. 762 § 4, stk. 4, at ejendomme i område II ikke må udstykkes i grunde med en arealstørrelse på mindre end 700 m², og det fremgår af lokalplankortet, hvorledes ejendommen kan udstykkes i 5 grunde til ny selvstændig bebyggelse.
En udstykning i overensstemmelse med lokalplanen forudsætter, at adgangsvejen benævnt AJ til AK anlægges, og denne adgangsvej kan ikke etableres medmindre den på ejendommen beliggende bygning nedrives.
For yderligere specifikationer henvises til lokalplanen, der kan rekvireres hos BROHOLM BOLIG & ERHVERV.

Der tages forbehold for mellemsalg.