Engtoften 8C, ST., 8260 Viby J

Indbydende og moderne lejlighed

Attraktiv, indflytningsklar og nymalet lejlighed beliggende på Engtoften 8C.

Der er kort afstand til indkøb, Aarhus Erhvervsakademi, Mega Syd og Viby Torv. Læg hertil, at man blot har 3 km til Aarhus C samt nem adgang til offentlig transport i form af bus eller letbane fra Viby Station.

Lejligheden er opført i 2006 og er en del af en sund og velfungerende ejerforening "Toftehaven", der består af 56 lejligheder. Der er gode parkeringsforhold lige ved ejendommen samt fællesareal med grillterrasser og legeplads. Alle lejligheder har et kælderrum.

Lejligheden på 82 m², der er opført i gode og gedigne materialer, indeholder gode løsninger, bl.a. med udgang fra både soveværelse og stue til den hyggelige terrasse, hvor aftensolen kan nydes.

Boligen fremstår pæn og velholdt med et dejligt gennemgående lys og indeholder fin entré, pænt køkken med nyt køleskab og alt i hvidevarer i delvis åben forbindelse med alrummet, hvor der er plads til spisebord. Pænt badeværelse med bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Lys og rummelig stue, stort soveværelse og godt værelse – begge med god skabsplads.

Alt i alt en attraktiv lejlighed, oplagt til den lille familie eller delevenlig for 3 personer.