H.P. Jensens Vej 5A, 8270 Højbjerg

Dejlig arkitekt tegnet villa i modernistisk stil, højt beliggende på stille villavej i børnerigt kvarter

- 226 etagemeter fordelt med 113 m² i stueplan og 113 m² underetage
- Det meste af underetagen er i boligstandard og med gulvvarme
- Boligarealet på 148 m² er fordelt med 113 i stueplan og 35 m² i underetagen
- Mulighed for udlejning i underetagen
- 60 m² dobbelt carport med stor terrasse på taget
- Lukket have med flere ugenerte terrasser
- Nyere vinduer
- Badeværelse fra 2012

Her får du en sjældent udbudt villa i et skønt, kuperet område, dejlige terrasser og udsigt over området

Den er beliggende på en stille vej i Højbjerg og med kort afstand til Kragelundskolen, der har ry for at være én af Aarhus' bedste skoler, hvortil der er let adgang via rolige veje og stier. Udover idrætsfaciliteter i Lyseng, er man tæt på kulturfaciliteter, Marselisborg Skov og strand samt busruter til centrum. Fra køkkenet, alrummet og den 60 m² store tagterrasse på carporten er der udsigt mod Marselisborg
Skov og Aarhus bugten.

Villaen er bygget i parterre med udgang fra overetagen direkte ud i haven. Huset er fuldmuret både på yder- og indermure. Taget (oprindeligt fladt built-up tag) er et eternittag. Huset har kun haft to ejere i siden 1962, men er løbende moderniseret således at det lever op til en moderne families behov.Vinduerne er nyere Velfac træ-/aluvinduer med undtagelse af 2 gavlvinduer. Der er gipslofter og askeparketgulve i det meste af boligen, som fremstår lys og behagelig. Underetagen er renoveret i 2006, hvor der er indlagt gulvvarme i de fleste rum.

Villaen har mange anvendelsesmuligheder, hvad enten det drejer sig om liberalt erhverv, den sammenbragte familie eller storfamilien, der bor på samme adresse.

Den 60 m² store carport, der også rummer et skur, har plads til to biler.

Indretning stueplan:
Fra éntreen i underetagen kommer man via trappen op til en fordelingsgang i "stueetagen", der egentlig er 1. sal. Dejlig stue i åben forbindelse med alrummet. Stuen har sydvendte panoramavinduer fra gulv til loft og dobbelte skydedøre med udgang til terrasse. Fra alrummet er der udgang til stor træterrasse og åben forbindelse til det ældre, men charmerende og funktionelle køkken med hvidmalet
inventar og bøgebordplade. Fra gangen er der adgang til stort soveværelse, et stort værelse (der oprindeligt har været 2 værelser), et mindre værelse samt til gæstetoilet og pænt, nyere badeværelse. Badeværelset har hvide, moderne vægfliser, bruseniche med glasvæg, væghængt toilet og gulvvarme.

Indretning i underetagen (loftshøjde ca. 2,4 m):
Entre med klinkegulv. Gang med klinkegulv og trappe til 1. salen. Bryggers med klinkegulv, vask i bord, skabe og vaskefaciliteter. Stort disponibelt rum med parketgulv og skabsvæg. Stort rum, der er anvendeligt til hobbyaktiviteter og opbevaring. Stort teenageværelse med egen indgang, køkkenafdeling, askeparketgulv og udgang til sydvendt terrasse på havesiden samt adgang til pænt, stort badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter.

Grunden på 800 m² har en opvokset og lukket, sydvendt have med ugenerte terrasser.

Ring og bestil en fremvisning på tlf. 86 17 50 00

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner