Damgårdsvej 20, Gram, 8660 Skanderborg

BO TÆT PÅ NATUREN

Særdeles velholdt 1 ½ plans villa beliggende i populært boligområde i Gram/Stilling.

Stilling er en hyggelig by i vækst, hvor der findes skole, hal, institutioner og indkøbsmuligheder. Der er kort afstand til skovområde og Stilling Sø, der har en badestrand med blåt flag. Pilbrodalen, der er et stort, fredet naturområde, ligger blot 1 km. væk. For børnefamilien er der gode muligheder for sjov og leg på grundejerforeningens store legeplads, hvor der bl.a. er svævebane. I kort afstand findes også skovbørnehaven "Bakkely". Der er gode muligheder for motion med cykel-, løbe- eller gåture på de omkringliggende stier. Fra Stilling er der kort afstand til såvel Skanderborg, Aarhus og motorvej E45.

Villaen er opført i 1995 i røde, blødstrøgne teglsten med rødt tegltag. Boligarealet på 169 m² er fordelt med 102 m² i stueplan og 67 m² på 1. sal. Der er gulvvarme i alle klinke-/flisegulve. Der er en god, muret dobbelt carport, et isoleret udhus og et uisoleret redskabsrum på i alt 48 m². Grunden på 769 m² har en lukket have med sydvendt terrasse, frugttræer og en mindre køkkenhave med højbede og bærbuske.

Indretning: Entre med klinkegulv og trappe til 1. salen. Gæstetoilet med bruseniche, væghængt toilet, hvidt inventar med vask og underskab samt lyse væg- og gulvfliser. Kontor/værelse med skabe. God vinkelstue med udgang til terrassen (der kan evt. laves et værelse i vinklen). Dejligt køkken/alrum adskilt med halvmur, mange skabe, klinkegulv og udgang til terrasse. Godt bryggers med klinkegulv og ligeledes med mange skabe. 1. salen rummer: Stort alrum på ca. 17 m². 2 store værelser på hhv. ca. 20 m² og ca. 11 m² - begge med skabe. Soveværelse med faste skabe og adgang til badeværelse. Pænt badeværelse med hvidt inventar, 2 håndvaske, lyse vægfliser, væghængt toilet og bruseniche.

Alt i alt en god bolig med plads til hele familien og mange opbevaringsmuligheder.Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner