Hørretløkken 58, 8320 Mårslet

Dejligt dobbelthus med 4 værelser og arbejdsværelse

Lys og velindrettet bolig i 2 plan beliggende i Mårslet Søpark. Området, der er beliggende i den nordlige del af Mårslet, er skabt som et moderne boligområde med grønne arealer, hvor der er sammenhæng mellem naturen, bebyggelsen, arkitekturen, materialevalget og planløsningen.

Ejendommen er opført i 2008 og ombygget i 2016. Der er 133 m² bolig samt 29 m² carport og redskabsrum. Grunden på 507 m² rummer en dejlig og velanlagt have med flere ugenerte terrasser, heraf 1 der er anlagt som gårdhave med læmur af natursten.

Boligen har en varieret facade af hvide, pudsede murfelter og sorte træpartier. Vinduerne er med træ-/aluminiumsrammer og energiruder. Der er gulvvarme i stueetagen. Der er pæne klinkegulve i entre, køkken, alrum, badeværelse og toilet/bryggers. I øvrige rum er der pæne, lyse parketgulve. Der er gipslofter og hvide døre.

Boligen fremtræder særdeles velholdt og er indrettet med:
Entre. Pænt og veludnyttet toilet/bryggers med hvidt inventar, granitbord, væghængt toilet og vaskesøjle. Flot badeværelse med bruseniche med glasvæg, hvidt inventar, granitbord, væghængt toilet og håndklædetørrer. Godt soveværelse med skabvæg og udgang til gårdterrasse. Dejligt alrum i delvis åben forbindelse med køkkenet og stuen. Pænt køkken med hvidt HTH-inventar, granitbordplade og alt i hvidevarer. Dejlig, lys stue med udgang til ugeneret terrasse. Under trappen til 1. sal er der et mindre depot-/viktualierum. 1. salen rummer: 3 værelser med skabe. Stort repos/arbejdsværelse med udgang til dejlig, syd-/vestvendt tagterrasse.

Alt i alt en spændende bolig, der skal ses!Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner