Skejbytoften 117, 1. 1., Skejby, 8200 Aarhus N

NYISTANDSAT OG INDFLYTNINGSKLAR EJERLEJLIGHED

NYISTANDSAT OG INDFLYTNINGSKLAR EJERLEJLIGHED

Her får du en 2-værelses ejerlejlighed beliggende på 1. sal i en velholdt ejendom i det attraktive område Skejbytoften.

Ejendommen er opført i 2003 og udgør 1 af 6 arkitekttegnede bygninger i høj kvalitet. Ejendommene er i 4 etager og ligger på en højderyg med en fantastisk udsigt over Aarhus til den ene side og det åbne landskab med Egå Engsø til den anden. Alle bygningerne har elevator og i en separat bygning er der indrettet depotrum til hver lejlighed. Ejendommene er bundet sammen af et fælles parkeringsareal og ved hver ejendom findes et overdækket areal til cykelparkering. Der er gode udeopholdsarealer med græsplæne og bord-/bænkesæt. Ejendommene er opført i gule mursten, med røde tagsten og træ/aluvinduer.

Ejendommen er beliggende i cykelafstand til universitetet m.m. Der er ca. 300 m til Skejbycenteret med flere butikker, bl.a. Føtex samt kort afstand til Vejlby-Risskov Hallen, Skejby Sygehus, Skejby Erhvervspark, Mollerup Skov og Engsøen. Der er stisystem til Vorrevangs Skolen, Jakobskolen og Århus Friskole uden at krydse trafikerede veje. I området forefindes flere daginstitutioner, både børnehaver og vuggestuer.

Ejerlejligheden på 60 m² indeholder gode, lyse rum med god loftshøjde, pæne trægulve, hvidmalede vægge og massive, lysegrå døre. Lejligheden fremtræder særdeles velholdt med nymalede vægge, fodlister m.m.

Indretning: God og rummelig entre. Dejlig opholdsstue med udgang til sydøstvendt altan og i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet har pænt, hvidt inventar med bøgekant og stålgreb samt ca. 2 år gl. opvaskemaskine. Godt værelse med dobbeltskabe. Pænt badeværelse med bruseniche, vask i bord med underskab, vaskemaskine (ca. 1 år gl.) samt flot terrassogulv med gulvvarme.

Ejerforeningen er velfungerende og har tilknyttet vicevært og administrator.

En lejlighed, der skal ses!


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner