Sølystvej 39, 8660 Skanderborg

ARKITEKTONISK PERLE - UDSIGT OVER SKANDERBORG SØ OG BY

ENESTÅENDE LIEBHAVERVILLA, DER ER ET BESØG VÆRD

Her får I en kvalitetsbolig med en betagende udsigt over Skanderborg Sø og byens centrum.

Boligarealet på 208 m² er fordelt på 2 etager. Carporten er integreret i huset, så man kan komme tørskoet ind i denne dejlige bolig, hvor man kan nyde udsigten fra alle opholdsrum. Opholds- og forældreafdeling findes på 1. salen.

Villaen er opført af nuværende ejer i 2006.
Ydermurene er opført i flotte, gule teglsten og tagdækningen er tagpap. Indermurene er overvejende murede og vandskurede. Der er gipslofter overalt. Vinduerne er træ-/aluvinduer fra Velfac. Der er gulvvarme i hele stueetagen samt på 1. sal i badeværelset og køkkenet. I øvrige rum på 1. sal er der radiatorer, ligesom der er brændeovn. Indvendigt, er der anvendt smukke, gedigne materialer. Trappen og køkkenøen er udført i egetræ, der har vokset på grunden. I badeværelset på 1. sal er der anvendt valnøddetræ, der ligeledes har vokset på grunden. I hall'en, badeværelser, køkkenafdelingen og bryggerset er der flotte skifergulve. I opholdsstue, spisestue og værelser er der stavparketgulv af egetræ.

Allerede ved ankomsten kan man opleve søudsigten ved den overdækkede indgang. Fra den store, lyse hall er der adgang til bryggers, 1. salen, værelsesafdelingen i stueplan og den hyggelige gårdhave.
Den flotte trappe fører til villaens store opholdsrum på 1. sal. Fra trapperummet er der et skønt view til den spændende gårdhave, der rummer et Koi karpe bassin.
Opholdsrummet på 1. sal rummer en god, opholdsstue med brændeovn i den ene ende og en dejlig spisestue i den anden ende. I åben forbindelse mellem stuerne finder man køkkenet, hvor der er integreret spiseplads i den store køkkenø udført i massivt egetræ. Der er udgang til den store altan fra alle 3 sektioner. Spisestuen kan også anvendes til åbent kontor, eller der kan etableres et værelse. Fra en mindre fordelingsgang er der adgang til soveværelset, et walk-in closet og det flotte badeværelse med badekar og bruser.
Ud over den imponerende hall rummer stueetagen et godt bryggers med udgang til gårdhaven, 3 gode værelser med søkig, pænt badeværelse med bruseniche og depotrum.

Grunden på 821 m² er stilfuld og enkelt anlagt, så den er overkommelig at holde. Der er mange gode terrasser og lækroge samt en stor altan på 1. salen. Bag huset findes et spektakulært gårdhaverum med et Koi karpe bassin og et lille vandløb.

Beliggenheden ved Skanderborg Sø og især denne villas beliggenhed og solorientering gør den til noget særligt.

Sølyst-kvarteret i Skanderborg rummer bl.a. roklub og Skanderborg Sejl- & Motorbådsklub.
Der er kort afstand til såvel centrum, indkøb, skoler, gymnasium, institutioner m.m. På få minutter er man på butiksgaden i Skanderborg og der er ikke langt til motorvejen.
Der er kun 500 m til Skanderborg Station. Herfra er der togforbindelse til Aarhus C, der nåes på 12-15 min.og til Københavns lufthavn, som nåes på 3 timer.

BROHOLM BOLIG & ERHVERV byder velkommen til denne helt særlige villa.


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner