Marselis Boulevard 28, 7. 3., 8000 Aarhus C

DEJLIG OG INDFLYTNINGSKLAR 2'ER - DELEVENLIG

LYS, LÆKKER OG NYISTANDSAT EJERLEJLIGHED PÅ 7. SAL MED SKØN UDSIGT OVER AARHUS BUGT OG MARSELIS

Her får du en virkelig dejlig og delevenlig 2-værelses ejerlejlighed på Frederiksbjerg beliggende på 7. sal med skøn udsigt over Aarhus Bugt og Marselis. Der er både elevator og trappe.

Ejendommen er opført i 1959 og tegnet af Friis & Moltke. Den er beliggende som den østligste af et kompleks af højhuse langs Marselis Boulevard, der danner grænsen mellem Frederiksbjerg og Marselis-kvarteret.

Frederiksbjerg området er et enestående og klassisk Aarhus kvarter med smukke og karismatiske bygninger. Her oplever man en helt speciel stemning af ånd og kultur i gaderne. Der er stemningsfulde gader, grønne boulevarder og handelsgader med små hyggelige cafeer og gode restauranter.

Beliggenheden er særdeles attraktiv med gåafstand til Marselisborg Skovene, strandene langs Aarhus-bugten og til Aarhus centrum.

Lejligheden på 78 m² indeholder store, lyse rum med god loftshøjde og smukke trægulve.

Indretning: God entre med klinkegulv. Stor fordelingsgang i åben forbindelse med køkkenet. Dejligt, nyt køkken fra 2016 med pænt inventar, klinkegulv, mulighed for spiseplads og udsigt over Aarhus Bugten fra køkkenvinduet. Stor opholdsstue med dejlig udsigt og udgang til god, vestvendt altan. Stort soveværelse med udsigt. Lille gang med garderobeskabe og walk-in-closet. Flot, moderniseret badeværelse med badekar og bruser.

Til ejendommen hører fælles haveareal med græsplæne, legeredskaber m.v.

Ejerforeningen er særdeles velfungerende og har vicevært ansat. Ved ejendommen er der gratis parkering forbeholdt ejendommens beboere. Der er mulighed for registrering af 2 parkeringstilladelser pr. lejlighed samt 1 gæsteparkering. I underetagen forefindes fælles vaskeri, toilet, eget tremmerum, rum til aflevering af storskrald, værksted, barnevognsrum, cykelparkering m.m.

En lejlighed, der skal ses!


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner