Skolevænget 9, 8310 Tranbjerg J

Regulær etplansvilla på 120 m² med 64 m² kælder

Godt parcelhus på lukket vænge centralt i Tranbjerg

- 120 m² bolig samt 64 m² god kælder
- 25 m² muret garage med elhejseport
- 15 m² udhus og 12 m² drivhus
- 708 m² grund
- dejlig, sydvendt have med flere terrasser

Her får du et pænt parcelhus med en dejlig grund og have beliggende på roligt, lukket vænge. Der er kort afstand til skole, Tranbjerg Centret, idrætsfaciliteter og offentlig transport (både bybus og Letbanen) m.m.

Huset er opført i 1968 i gule teglsten og har rødt tegltag fra 2004 med valmede gavle. Der er trævinduer med termoruder med undtagelse af stuen, hvor der er nyere vinduesparti (ca. 10 år) i træ/alu med energiruder. Der er egeparketgulve i vindfang, entre, stue og værelser.

Indretning: Vindfang med dør til kælderen - entre med indbyggede skabe - gæstetoilet - god vinkelstue med udgang til terrasse - køkken med lyst inventar og laminatgulv - fordelingsgang med indbyggede skabe - pænt badeværelse fra 2014 med bruseniche - soveværelse med indbyggede skabe - 2 værelser med indbyggede skabe. Kælderen indeholder: Bryggers/bagindgang med hvidt inventar - stort, disponibelt rum/gildestue med laminatgulv og udgang til haven - opbevaringsrum med klinkegulv, vandindstallation og afløb - hobbyrum/værksted.

Den gode grund rummer en dejlig, sydvendt have flere terrasser og et drivhus.


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner