Capellavej 28, 8270 Højbjerg

Mange indretningsmuligheder - særlig beliggenhed i Stjernekvarteret

Attraktiv villa i dejligt og meget populært kvarter. Udsigt over byens tage og rig mulighed for at følge med i årstidernes skiftende farver i de omkringliggende haver. Boligen er opført i gule sten, vinduerne er originale og tegltaget, der er i en god kvalitet, er fra 90'erne. Boligen fremstår uspoleret og indeholder mange gode rum samt et utal af muligheder for en evt. ombygning. Der er en bred og rummelig garage på 30 m² med udgang til en spændende have, der er anlagt i flere niveauer.

Boligen indeholder 255 etagemeter i alt - fordelt med 160 m² bolig og 95 m² særdeles anvendelig kælder: Vindfang, lys og venlig entré med fin trappe til kælderen, adgang til køkken med spiseplads, gæstetoilet med granit fliser på gulvet og pæne oprindelige fliser på væggen, adgang til opholdsstuen og udgang til haven. Fra køkkenet kommer du ind i en dejlig, stor spisestue, og fra spisestuen er der adgang til den store, lyse opholdsstue med pejs, hvor udsigten til haven og ud over byen kan nydes gennem de store vinduespartier. Der er væg til væg tæpper i de fleste rum med undtagelse af bad-, køkken og gangarealer. I gangarealerne er der klinker af skifer, og i spisestuen er der parketgulv. Der er ludbehandlede trælofter i hele stueetagen. Fra entréen er der en mindre fordelingsgang med adgang til et rummeligt badeværelse med granitfliser og de oprindelig fliser på væggene. Der er badekar og bruseniche. Der er endvidere soveværelse og to gode værelser. Soveværelset og det ene værelse har skabe, der udgør adskillelsen mellem de to rum.

I kælderen, der er opvarmet og har en god loftshøjde, er der tre rigtig fine og anvendelige rum, der er blevet brugt til gæsteværelser for familiemedlemmerne, når de kom på besøg. Det ene værelse har vinduer i en god størrelse og udsigt til den dejlige have. Her kunne der med fordel åbnes for mere udsyn og måske direkte udgang til haven. Der er et stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, et dejligt viktualierum, et mindre, disponibelt rum velegnet til diverse opbevaring (evt. vinkælder) og udgang til haven.

Der er en delvis overdækket terrasse langs huset, og haven, hvor der findes mange skønne roser og mange andre fine planter, er anlagt med endnu en terrasse og flisegange ned til en ugeneret græsplæne i bunden af haven.

Stjernekvarteret er beliggende i det skønne område ved Ceres Arena, Jydsk Væddeløbsbane, Forstbotanisk Have, Mindeparken, Marselisborg Slot og Dyrehaven. Samtidig er der ikke langt til hverdagens fornødenheder såsom skole, daginstitution, idrætsanlæg, offentlig transport og indkøbsmuligheder, som alt sammen ligger inden for kort afstand, og Aarhus City er heller ikke længere væk, end du med fordel kan vælge cyklen.

Ring og bestil en fremvisning på tlf. 86 17 50 00