Max Müllers Gade 2B, 3. TH., 8000 Aarhus C

4 VÆRELSES PÅ FREDERIKSBJERG

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR EJERLEJLIGHED PÅ 104 M²

Lejligheden er særdeles godt indrettet og fremstår med flotte trægulve, smukke stuklofter og nymalede vægge i flotte farver, der matcher tiden og boligen samt diffentierer rummene på smukkeste vis. Der er nye træ/alu vinduer fra 2015 samt ny altan og dørparti fra 2018. Endvidere er der nye elinstallationer. Med sine store rum er lejligheden delevenlig for 3 personer.

Indretningen byder på: Entré/fordelingsgang. To store stue én suite adskilt med skydedøre. Fra den ene stue er der udgang til en dejlig syd-/vestvendt altan, hvorfra der er et godt overblik over det hyggelige gårdmiljø. Stort soveværelse og et børneværelse/kontor. Funktionelt køkken med spiseplads, velholdt HTH inventar og udgang til bagtrappen. Godt badeværelse med væg- og gulvklinker samt brusencihe med glasdøre. Endvidere er der et mindre rum, hvor sælger har forberedt til, at der kan etableres tilslutning til vaskemaskine m.m.

Ejendommen fremstår flot i røde mursten med rødt tegltag, der er ca. 10 år gammelt, og har inden for de seneste 5 år fået skiftet vinduer, renoveret kælderen, skiftet rør og faldstammer samt efterset taget.

Der er et dejligt, fælles gårdrum med flere opholds- og legearealer samt cykelskure m.m. I kælderen er der vaskefaciliteter og depotrum.

Fra Max Müllers Gade har I 3 min. på cykel til Bruuns Galleri og hovedbanegården, lige som den hyggelige Jægergårdsgade, strøget samt Aros og Rådhusparken kun ligger få minutter væk.

Alt i alt en ejerlejlighed, der skal opleves!

Kontakt BROHOLM BOLIG & ERHVERV på tlf.: 86 17 50 00 for en fremvisning.