Enkegårdslunden 4, 8320 Mårslet

Indflytningsklar villa i gode og gedigne materialer!

Leder I efter en indflytningsklar villa, hvor der ikke er sparet på materialerne, så er Enkegårdslunden 4 måske noget for jer!

Denne flotte og fuldmurede villa er opført med lys og kvalitet for øje. Stilen og den røde tråd i boligen er gennemtænkt og byder blandt andet på gennemgående egetræsplankegulve og mørke skiferklinker, samt et flot snedkerkøkken, hvor det rustikke og stilrene egetræsinventar er gennemgående i hele boligen. Her er murede og vandskurede vægge, gipslofter samt gulvvarme og genvex-anlæg i hele boligen. I villaen, der rummer 180 m², er alle rum store og lyse med gode indretnings muligheder.

Indretningen byder på:
God entre med indbygget garderobeniche. Stilrent bryggers med god skabsplads og stålbordplade. Forældreafdeling med soveværelse, walk-in closet samt stort badeværelse med både fritstående badekar og bruseafdeling med 2 brusere. Børneafdelingen indeholder 2 gode børneværelser, begge med stor og brugbar hems, samt et badeværelse med bruseniche.I husets midte finder du køkken/alrum og stue, der er husets hjerte. Her er højt til loftet og gennemgående lysindfald. Det flotte specialfremstillede snedkerkøkken med stålbordplade og grebsfrie egetræselementer "svæver" på en sokkel og danner naturligt rammen om familiens hverdag. Her er plads til, at hele familien kan samles omkring den store køkkenø. Herudover er der et fint kontor-/aktivitetsområde, som ligger afskærmet bag køkkenet, men stadigvæk som en del af opholdsrummet.

Fra alrummet er der udgang til den store have som er anlagt med en dejlig sydvendt terrasse med murede læmure samt stor græsplæne. Foran ejendommen er der et isoleret udhus samt en stor indkørsel med plads til flere biler.

Ring allerede i dag og bestil en fremvisning på tlf.: 86 17 50 00...