Marinavej 24, Stilling, 8660 Skanderborg

LIEBHAVERVILLA MED SKØN UDSIGT FOR ENDEN AF BLIND VEJ PÅ 3.421 M² GRUND DIREKTE TIL STILLING SØ

Her får I en kvalitetsbolig med udsøgt beliggenhed.

Tænk sig bare at parkere bilen i den dobbelte carport og gå tørskoet ind i denne dejlige bolig, hvor man kan nyde den naturskønne udsigt fra alle stuer, værelser og køkkenet.
Hvis du hellere vil parkere bilen i garagen, er der også mulighed for det. Udendørs er der flere store og flotte terrasseområder. Alt emmer af kvalitet og udsøgt ro for enden af den lukkede og ugenerede vej.

Det er virkelig en fornøjelse, at få lov at præsentere en villa som denne. Her får I ud over en stor og velbeliggende villa også et kvalitetshus, der er velholdt og opført i gode, gedigne materialer - både inde og ude. Villaen er opført i 1981 og om-/tilbygget i 1985. Boligens bebyggede areal udgør 169 m², hvortil kommer 146 m² kælder (underetage), hvoraf 130 m² er lovlig beboelse. Ydermurene er gule, blødstrøgne teglsten. Indermurene er murede og vandskurede. Alle vinduer er aluvinduer fra ca. 2006. I øverste etage er der gulvvarme i alle rum, undtaget trappen mellem etagerne. I underetagen er der gulvvarme i badeværelser og gangareal.

Allerede ved ankomsten kan man opleve søudsigten ved den overdækkede indgang. Indenfor i den store, lyse entre er der garderobeniche, adgang til gæstetoilettet samt en god trappe til underetagen. Fra entreen går man ind i én af de 3 stuer, hvor man ikke kan undgå at blive fanget af udsigten. Denne stue har teglstensgulv, brændeovn og udgang til terrasse. Stuen var oprindelig i åben forbindelse med køkkenet, men er det nu kun delvist. Køkkenet og grovkøkkenet ligger over for hinanden og mellem de 2 stuer i stueplan. Det charmerende køkken har HTH-inventar (ca. 15 år gl.), terrassobordplade, kogesektion med emfang og udgang til terrasse. I grovkøkkenet/bagindgangen finder man også husets 2 ovne. Den anden stue i stueplan har flotte Dinesen plankegulve, stort glasparti mod søen og ligeledes udgang til terrassen i dette niveau.
Underetagen rummer: En god fordelingsgang. Stor stue med flotte Dinesen plankegulve, stort glasparti mod søen og udgang til terrasse. Fra denne stue er der også adgang til den hyggelige vinkælder samt et depotrum.
Soveværelset har udgang til terrasse og adgang til eget badeværelse med marmorfliser, badekar og bruseniche. Der er 2 gode værelser (det ene har tidligere været 2 værelser). Endvidere er der badeværelse med badekar og bruseniche samt vaske- og teknikrum.

Såvel ude som inde er denne ejendom et kapitel for sig med en beliggenhed, der bør opleves.

Beliggenheden ved Stilling Sø giver en fantastisk udsigt fra begge etager ud over søen samt de omkransende skove og grønne områder. Stilling Sø har en badestrand med blåt flag. Der er gode muligheder for motion med cykel-, løbe- eller gåture på de omkringliggende stier. Fra Stilling er der kort afstand til indkøb, daginstitutioner og skole. På bare 8 min. er man på butiksgaden i Skanderborg og strøget i Aarhus er kun 17 min væk. Derudover er der gode forbindelser til resten af Danmark med motorvejstilkørslen kun få km. væk.

BROHOLM BOLIG & ERHVERV byder velkommen til denne dejlige villa.