Stadion Allé 62, 1., 8000 Aarhus C

SKØN VILLALEJLIGHED I MARSELISKVARTERET

- Beliggende i en flot patriciervilla

- Fælles have, garage og udhus

- Egen parkeringsplads

- 121 etagemeter fordelt med 91 m² på 1. sal og 30 m² tagetage

Her er en enestående chance for at erhverve en dejlig og lys villalejlighed beliggende i en flot patriciervilla med fælles have og egen parkeringsplads.
Beliggenheden i Marseliskvarteret midt imellem Frederiksbjerg-kvarteret og Havreballe Skov samt resten af Marselisborg Skovene er sublim og eftertragtet. Kvarteret, med de mange smukke villaer, er et fredeligt smørhul mellem by, vand og skov, og giver en særlig atmosfære.

Villaen er opført i 1932 og ombygget i 2004. Der er murede, pudsede og malede ydermure samt et flot, nyt tegltag fra 2018. Ejendommen er opdelt i 2 ejerlejligheder i 2008. Nærværende udbud omfatter ejerlejlighed nr. 2 beliggende på 1. sal og i tagetagen. Ejerlejlighed nr. 1 er beliggende i stueplan og kælderen. Der er separate indgange til begge lejligheder. Der er fælles have, garage og udhus. Hver lejlighed har egen p-plads og et uformelt primærområde i haven. Adgang til denne lejlighed sker via en udvendig ståltrappe på havesiden.

Boligen har pæne trægulve i alle opholdsrum, gipslofter overalt samt "nye" elinstallationer.
Indretning 1. sal: Pænt vindfang med malet trægulv. Stort indgangsområde med garderobe, trappe til tagetagen og åben forbindelse til stuen. I gulvet, hvor den gamle trappeopgang har været, er der en mindre depotrum, hvor ejer opbevarer vin, værktøj etc. Stor og dejlig opholdsstue i åben forbindelse med spisestuen. God spisestue i åben forbindelse med køkkenet og med udgang til sydvendt tagterrasse på ca. 20 m². Stort og veludstyret køkken med pænt HTH-inventar i hvid med egetræskant, flot egetræsbordplade og udgang til tagterrassen. Godt badeværelse med pænt inventar og terrazzobordplade, bruseniche med glasdør, væghængt toilet, klinkegulv med gulvvarme, håndklædetørrer og vaskesøjle. Der er 1 værelse på ca. 10 m².
Tagetagen indeholder et stort rum med loft til kip, hvor der er soveafdeling med walk-in closet i den ene ende samt adgang til et depotrum.

En spændene bolig i et attraktivt kvarter tæt på byens muligheder mod nord og de store, rekreative arealer mod syd. Man er i gåafstand til det meste. Går man mod nord, møder man det hyggelige Frederiksbjerg med et væld af specialbutikker, spisesteder og torvedagene ved Ingerslevs Boulevard inden man kommer til centrum. Mod syd udfolder skovene sig med et utal af stier - oplagt til gå-, løbe- eller cykelture. Nærmest uden for døren møder man både bybussen, Tivoli Friheden, Marselisborghallen og stadion. Lidt længere væg møder man Mindeparken og Marselisborg Slot. Mod øst ligger havnen, stranden og Tangkrogen, hvor der altid er liv og aktivitet.