Enkegårdslunden 7, 8320 Mårslet

Velholdt lavenergi villa med jordvarmeanlæg

Tænker du på miljøet? - her finder du en funktionel, allergivenlig og lækker lavenergi villa i børnevenligt kvarter.

Boligen er opvarmet med jordvarme og er udstyret med et Nilan ventilationsanlæg. Villaen er udvendigt beklædt med træ og har built-up tag med god hældning, der gør, at der er højt til loftet i boligens stue og køkken/alrum, men alligevel en rigtig god akustik. Der er flisebelægning næsten hele vejen rundt om villaen, og det meste af grunden (1.030 m²) er udlagt i græs, der gør haven særdeles nem at passe, så der kan blive tid til at sidde på en af terrasserne, der vender mod syd og vest. På terrassen mod syd finder du endvidere en rigtig fin grill, der kan skabe både hygge og varme for familie og venner. Villaen er beliggende på en lukket vej i en mindre udstykning i udkanten af Mårslet, men tæt på pasnings- og indkøbsmuligheder - og tæt på naturen.

Indretning: Entre med meget skabsplads. To pæne badeværelser med brusenicher, tidløst inventar og pæne klinker. Det ene badeværelse er i forbindelse med de 3 børneværelser og fungerer endvidere som gæstetoilet. Det andet badeværelse har indgang fra soveværelset. Soveværelse og bad er placeret, så rummene fungerer som en separat forældreafdeling. Alle soverum er udstyret med mørklægningsgardiner. Udover entréen er der også en indgang ved carporten til et pænt bryggers, indrettet med skabe, vask, vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset kommer du ind i husets hjerte - køkken/alrummet. Køkkenet er udstyret med hvidt tidløst inventar, meget opbevaringsplads, og så er der mulighed for at indrette med et par barstole ved køkkenøen, så snakken kan fortsætte, selvom husets kok må i gang. I alrum/stue er der et stort vinduesparti med udgang til den sydvendte terrasse. Der er aircondition i stuen.

Såvel udenfor som indenfor er der tænkt i rene linier i denne villa, hvor der overalt er en "rød tråd" i såvel udtryk som indretning. Man fornemmer en god atmosfære, når man træder ind i huset, og det kan passe såvel til en børnefamilie som til et par, der har brug for lidt plads til fritidssyslerne eller når der kommer gæster på besøg.

I Mårslet finder du en hal og en ny multihal, hvor man kan deltage i mange forskellige former for boldspil, yoga og gymnastik. Der er loppemarked, en årlig byfest og også en lokal revy. Mårslet er en by i udvikling, og aktiviteterne er derfor også stigende. Der er en Rema 1000, Superbrugsen, en bager og en blomsterforretning. I den lille hyggelige landsbykirke er der også en del arrangementer af forskellig art - især for byens seniorer. I Mårslet Bladet kan du læse meget mere om alt det, der foregår i Mårslet.
Ca. 10 km til Moesgård Strand og Aarhus Golfklub og ca. 15 km til Aarhus Centrum.