Bredevej 16, 8250 Egå

Ældre villa med god grund i Egå

Med kort afstand til alt hvad I skal bruge i hverdagen, udbydes denne ældre villa med en god grund til salg. Fra ejendommen kan man inden for få minutter nå både indkøb, skole, daginstitutioner, offentlig transport, motorvejsnettet samt ikke mindst den dejlige badestrand og naturen omkring Skæring Strand.

Villaen, der er opført i år 1900, er beliggende på en god, regulær og solrig grund. Ejendommen byder på mange muligheder og I kan selv sætte jeres eget præg på tingene - hvad enten I ønsker at benytte den nuværende bolig eller bygge nyt.

Boligen i halvandet plan strækker sig over 150 m² og indeholder i stueplan:
Vindfang m. adgang til hyggelig entré m. trappe til første sal. Badeværelse med brus. Stort soveværelse. Velindrettet køkken med spiseplads. God stue i åbenforbindelse med spisestue. Herfra udgang til overdækket terrasse og den store have hvor der er god plads til ophold og leg. På 1. sal finder i stor repos der kan anvendes som kontorplads eller multirum. herudover 2 store børneværelse.

I kælderen er der vaskefaciliteter samt viktualierum.

Drømmer I om at bygge nyt i Egå eller skal handymanden have lov til at udfolde sig, så kan Bredevej 16 være noget for jer - kun fantasien sætter grænser.

Broholm Bolig & Erhverv byder velkommen...