Brobjerg Parkvej 57, 2. TV., 8250 Egå

Dejlig, lys og gennemgående 3-værelses ejerlejlighed

Stor vestvendt altan, hvor fra der er en skøn udsigt til Aarhusbugten og Marselisskovene
Nu udbyder BROHOLM BOLIG & ERHVERV denne regulære ejerlejlighed til salg på Brobjerg Parkvej. Lejligheden er er af de få 3 værelses lejligheder med vestvendt altan og som er gennemgående med vinduer mod både øst og vest, der gør lejligheden lys og imødekommende.

Brobjergparken er en attraktiv bebyggelse, centralt beliggende i Egå, tæt ved gode indkøbsmuligheder, offentlig transport samt stiforbindelse til Nordre Strandvej mod stranden og vandet. Til Aarhus er der også gode stiforbindelser, bl.a. langs stranden eller gennem Riis Skov.

Lejligheden, der er på 80 m² og beliggende på 2. sal indeholder:
Entre med garderobeskab. God og regulær stue med udgang til den vestvendte altan på 14 m². Dejligt stort spisekøkken med egefineret inventar. Stort soveværelse med faste skabe og udgang til pudsealtan, hvorfra der også er udsigt til bugten. Stort værelse med indbyggede skabe og udgang til pudsealtan. Pænt badeværelse med bruseniche, hvide væg- og gulvfliser samt vaskemaskine.
Lejligheden er lys og fremstår flot og velholdt med hvide lofter og egefinerede døre. De oprindelige bøgeparketgulve har i mange år været beskyttet af tæppebelægning i entre, stue og værelser. I køkkenet er der pålagt vinyl.
Fra lejlighedens altan er der udsigt over det grønne område med store træer og buske. Ikke mindst er der en fantastisk og vid udsigt til Aarhusbugten, hvor du kan ane havnens kraner og Isbjerget på Aarhus Ø i horisonten samt Marselisskovene.

Til lejligheden hører et pulterrum på 5 m² i kælderen, hvor der også forefindes plads til cykelparkering, vaskerum med tørremulighed og diverse andre fællesrum, bl.a. selskabslokaler, der kan lejes.

Omkring bebyggelsens ejendomme er der velholdte parkområder. Har du grønne fingre, er der mulighed for at leje en lille nyttehave.

Ejerforeningen har en god økonomi og ikke mindst er der et godt naboskab.

Alt i alt får du her en pragtfuld ejerlejlighed, såvel ude som inde, der er en besigtigelse værd - kontakt os allerede i dag for en fremvisning.