Løgten Østervej 103, 8541 Skødstrup

Fuldmuret kvalitetsvilla med områdets bedste udsigt!

Drømmer I om en nyopført kvalitetsbolig med en god beliggenhed og en storslået udsigt - så se her!

Boligen er beliggende i et lukket vænge, på toppen af Løgten Østervej, hvilket giver en fantastisk udsigt over Aarhusbugten. Her er kort afstand til alt. Indkøb, skole, daginstitutioner samt offentlig transport ligger alle i gå-afstand fra ejendommen og den kommende Letbane har sit stop kun 800 m fra boligen. Derudover er der kun 5 min. på cykel til dejlig badestrand.
Villaen der er opført i 2017 og strækker sig over 237 m² bolig, er bygget med kvalitet, lys og udsigt i tankerne, hvilket klart afspejles i alle boligens opholdsrum. Ejendommen er fuldmuret og har selvfølgelig genvex-anlæg, gulvvarme overalt (også i garagen) samt central-støvsuger.

Boligen på 237 m² indeholder:
Entré med god plads til overtøjet. Flot gæstebadeværelse med væghængt toilet og bruseniche med Hans-Grohe rainshower. Dejlig stort køkken/alrum med et lækkert Designakøkken og hårde hvidevarer i høj kvalitet. Her er overfladebehandlet designgulv i beton, som sammen med en rå murstensvæg og køkkenets træelementer giver et moderne og smagfuldt look til rummet. De store vinduespartier mod vandet, trækker udsigten og lyset ind i rummet og gør køkkenet til en dejlig arbejdsplads. Fra alrummet er der udgang til både en morgenterrasse mod syd/øst samt en aftenterrasse mod syd/vest. Herudover findes i stueplan 2 gode store børneværelser med lækre egetræsgulve, bryggers i samme stil som køkkenet samt udgang til fuldt isoleret garage med mange anvendelsesmuligheder.

På 1. sal, som har egetræsgulve i alle opholdsrum, finder I forældreafdelingen med et dejligt soveværelse, hvor udsigten kan nydes fra sengen. Her er også walk-in closet samt et lækkert badeværelse med stor bruseniche med dobbelt rainshower og fritstående badekar. Endvidere finder I på 1.sal et stort værelse/kontor samt en dejlig lys stue. Herfra nydes en fuldstændig ugeneret panoramaudsigt til Aarhusbugten - er vejret til det, er der fra stuen udgang til den store tagterrasse, hvor I kan side fuldstændigt ugeneret imens der bliver lavet mad i udekøkkenet.

Alt i alt en bolig & beliggenhed i absolut særklasse som skal opleves!