Gungdyvej 51, 8362 Hørning

Veludnyttet hus på 107 etagemeter i rolige omgivelser

Drømmer I om en hyggelig bolig i naturskønne omgivelser - så se her!

Mellem Hørning og Kolt/Hasselager, tæt ved motorvejen, finder I dette hyggelige, mindre hus med optimal udnyttelse af kvadratmeterne. Huset er moderniseret med et moderne præg. Boligen indeholder mange flotte detaljer som synlige loftsbjælker og rå mustensvægge.

Ejendommen på 107 etagemeter, som fremstår flot pudset, er beliggende på en naturgrund med en dejlig, solrig have med sydvestvendt terrasse og god plads til leg og spil.

Boligen indeholder: God entré med klinkegulv. Bryggers/værksted med god bord- og opbevaringsplads. Badeværelse med klinkegulv og god bruseplads. Charmerende køkken/alrum med lyse elementer, stor kogeø, god plads samt flotte detaljer som rå murstensvægge, synlige loftsbjælker og flot trappe til 1.salen. I køkken/alrummet er der gennemgående lys fra de mange vinduer samt udgang til god terrasse. Hyggelig stue, også med gennemgående lys samt brændeovn. Fra stuen er der udgang til god "udestue" med flere anvendelsesmuligheder, hvor kan med få midler evt. kan lave et ekstra værelse. 1.sal er indrettet med et soveværelse og et værelse.

Fra ejendommen er der kort afstand til motorvejsnettet samt under 5 km. til indkøb, skole, daginstitutioner samt offentlig transport.