LIGNENDE SØGES, 8361 Hasselager

Enderækkehus med muligheder på 724 m² grund!

Drømmer I om et velindrettet enderækkehus, og en dejlig stor have - så har I nu muligheden for at få opfyldt begge ønsker!

Dette enderækkehus fra 1978, er beliggende på en 724m² stor grund, der åbner for en masse muligheder via en evt. tilbygning, hvis familien vokser og der bliver behov for mere plads.

Beliggenheden i Kolt/Hasselager er ideel for dem, der ønsker alle hverdagens faciliteter tæt på hjemmet. Fra ejendommen er der gå afstand til indkøb samt offentlig transport. Børnene kommer nemt til den Bavnehøj skolen på cykel, via de mange stisystemer. Byens sportsforening KHIF, byder på stort set alle former for fritidsaktiviter til både store og små, samt et godt foreningsliv. Herudover er der kun få minutter i bil til motorvej E45.

Boligen, på 92 m² indeholder:
Entré/fordelingsgang. Et godt soveværelse med skabsvæg samt et godt værelse/kontor. Oprindeligt men velholdt køkken med god skabs- og bordplads. Badeværelset er med badekar og nyere bademiljø. Bryggerset som også fungere som bagindgang, har mange skabe og god plads til vaskefaciliteter. Stor vinkelstue med et godt lysindfald og med udgang til dejlig syd-/vestvendt terrasse og den store have. Boligens indretning giver god mulighed for at etablere et godt køkken/alrum samt evt. et ekstra værelse uden at bygge til.

Boligen er rigtig placeret på grunden og med gode terrasser på begge sider af boligen så I kan finde sol hele dagen. Til ejendommen hører desuden carport og skur.

Kontakt Broholm Bolig & Erhverv på tlf.: 86 17 50 00 allerede i dag for en fremvisning.