Cortinavej 18C, 2. tv., Stilling, 8660 Skanderborg

Nyopførte eksklusive lejligheder med fantastisk udsigt

I hjertet af Stilling har vi nu fornøjelsen, at udbyde 8 nyopførte og indflytningsklare ejerlejligheder.
Ejerlejlighederne er beliggende i en flot ejendom, nyopført i 4 etager og udstyret med elevator.
4 af boligerne er i 2 plan fordelt på stueplan og underetagen. Disse er på hhv. 91 og 105 m². De øvrige 4 boliger er i 1 plan og fordelt med 2 boliger på hhv. 1. og 2. sal. Disse boliger er 130 m².

Ejendommen er opført i flotte teglsten udvendigt og med murede inder- og bagmure, der er vandskurede. Tagkonstruktion udført med zink/tagpap samt tagpap på den flade del. Tagrender i zink. Vinduer og døre er i træ/aluminium med lavenergiruder. Der er depot- og teknikrum i kælderen samt cykelparkering og p-pladser i gården.

Fra indgangsniveau er der adgang til trappetårn med elevator, hvorfra der er adgang til alle etager. Endvidere er der dørtelefon med kamera i hver lejlighed. Alle lejlighederne har en fantastisk udsigt og egen altan mod søen. Altanerne er udført med værn i glas og galvaniseret stål samt med hårdttræs gulv. Mod naboerne er glasset matteret.

Lejlighederne er udført med murede og vandskurede vægge, malede gipslofter, egelamel parketgulve i alle opholdsrum samt i køkken og entré. I badeværelserne er der klinkegulv, væghængt Duravit toilet samt Hans Grohe inventar. Køkkenelementer og inventar er i god kvalitet fra Invita og med hårde hvidevarer fra AEG i energimærke A. Der henvises i øvrigt til materialebeskrivelse.

Beliggenheden er centralt i Stilling med en fantastisk udsigt fra alle etager ud over søen samt de omkransende skove og marker. Stilling Sø har en badestrand med blåt flag og er perfekt til en hyggelig badedag og en cykel- eller gåtur på de omkringliggende stier. Fra Stilling er der kort afstand til indkøb, daginstitutioner og skole. På bare 8 min. er man på butiksgaden i Skanderborg og strøget i Aarhus er kun 17 min væk. Derudover er der gode forbindelser til resten af Danmark med motorvejstilkørslen samt offentlig transport, ikke langt fra ejendommen.

I denne skønne lejlighed på 2. sal får du en fantastisk panoramaudsigt.
Efter at have taget elevatoren eller trappen op til 2. sal, kommer du ind i lejlighedens entré, hvor der er plads til overtøjet. Fra entreen kommer du videre til det store køkken/alrum og stuen, hvor de store vinduespartier byder på gode lysforhold og den ubeskrivelige udsigt, som man ikke kan få nok af. Køkkenet er i åben forbindelse med alrum og stue, hvorfra der er udgang til den store altan. I værelsesafdelingen er der et godt soveværelse og to værelser med faste skabe. Her er også badeværelse med pænt inventar, bruser samt vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er der et pænt gæstetoilet med væghængt toilet.

Kontakt Broholm Bolig & Erhverv for en fremvisning af ejendommen.