Cortinavej 18A, Stilling, 8660 Skanderborg

Nyopført ejerlejlighed i 2 plan med en enestående udsigt!

Denne flotte ejendom er opført i teglsten udvendigt og med murede inder- og bagmure, der er vandskurede. Tagkonstruktion udført med zink/tagpap samt tagpap på den flade del. Tagrender i zink. Vinduer og døre er i træ/aluminium med lavenergiruder. Der er depot- og teknikrum i kælderen samt cykelparkering og p-pladser i gården.

Denne lejlighed fordeler sig over 2 plan og indeholder: Dejligt lyst køkken/alrum. Køkkenelementer og inventar er i god kvalitet fra Invita og med hårde hvidevarer fra AEG i energimærke A. Fra alrummet er der udgang til god stor terrasse og udsigten til vandet kan nydes både inde og ude. Elegant trappeløb til 1.sal med glasværn.

På 1.sal finder I 2 værelser. Her er masser af lys samt udgang til stor aften terrasse fra begge værelser. Dejlig lys stue med udgang til god altan mod søen. Altanen er med værn i glas og galvaniseret står samt med hårdttræs gulv. Mod naboerne er glasset matteret, så man kan sidde uforstyrret og nyde den fantastiske udsigt. Herudover finder I et dejligt badeværelse med klinkegulv, væghængt Duravit toilet samt inventar fra Invita og armatur fra Hans Grohe.

Lejlighederen er udført med murede og vandskurede vægge, malede gipslofter, egelamel parketgulve i alle opholdsrum samt i køkken og entré

Beliggenheden er centralt i Stilling og i kort afstand til indkøb, skole og daginstitutioner. Stilling Sø har en badestrand med blåt flag og er perfekt til en hyggelig badedag og en cykel- eller gåtur på de omkringliggende stier. Derudover er I på bare 8 min. midt på butiksgaden i Skanderborg og strøget i Aarhus er kun 17 min væk. Derudover er der gode forbindelser til resten af Danmark med motorvejstilkørslen samt offentlig transport, ikke langt fra ejendommen.

Én lejlighed der skal opleves – kontakt os for en fremvisning på tlf.: 86 17 50 00