Cortinavej 18B, Stilling, 8660 Skanderborg

Nyopført ejerlejlighed i 2 plan med en enestående udsigt!

Denne flotte ejendom er opført i teglsten udvendigt og med murede inder- og bagmure, der er vandskurede. Tagkonstruktion udført med zink/tagpap samt tagpap på den flade del. Tagrender i zink. Vinduer og døre er i træ/aluminium med lavenergiruder. Der er depot- og teknikrum i kælderen samt cykelparkering og p-pladser i gården.

Denne lejlighed fordeler sig over 2 plan og indeholder: Dejligt lyst køkken/alrum. Køkkenelementer og inventar er i god kvalitet fra Invita og med hårde hvidevarer fra AEG i energimærke A. Fra alrummet er der udgang til god stor terrasse og udsigten til vandet kan nydes både inde og ude. Elegant trappeløb til 1.sal med glasværn.

På 1.sal finder I et stort soveværelse. Her er masser af lys samt udgang til stor aften terrasse. Den store stue, hvor panoramaudsigten rigtig kan nydes, kan evt. deles op så der kan etableres et ekstra soveværelse. Fra stuen er der udgang til god altan med værn i glas og galvaniseret står samt med hårdttræs gulv. Mod naboerne er glasset matteret, så man kan sidde uforstyrret og nyde den fantastiske udsigt. Herudover finder I et dejligt badeværelse med klinkegulv, væghængt Duravit toilet samt inventar fra Invita og armatur fra Hans Grohe.

Lejlighederen er udført med murede og vandskurede vægge, malede gipslofter, egelamel parketgulve i alle opholdsrum samt i køkken og entré

Beliggenheden er centralt i Stilling og i kort afstand til indkøb, skole og daginstitutioner. Stilling Sø har en badestrand med blåt flag og er perfekt til en hyggelig badedag og en cykel- eller gåtur på de omkringliggende stier. Derudover er I på bare 8 min. midt på butiksgaden i Skanderborg og strøget i Aarhus er kun 17 min væk. Derudover er der gode forbindelser til resten af Danmark med motorvejstilkørslen samt offentlig transport, ikke langt fra ejendommen.

En bolig der skal opleves - kontakt os for en fremvisning på tlf.: 86 17 50 00