Skanderborgvej 40, 6. 3., 8000 Aarhus C

Lys lejlighed med god udsigt i opgang med elevator!

Her er muligheden for at få en dejlig lys lejlighed, højt beliggende og med super flot udsigt over Aarhus!

Med en god beliggenhed på Langenæs finder du denne lejlighed beliggende på 6. sal, i en god og velholdt ejendom med elevator. På Langenæs findes flere gode indkøbsmuligheder samt grønne områder. Herfra er der gå-/cykelafstand til Aarhus Midtby, uddannelsesinstitutionerne i Aarhus, Marselisborgskoven samt stranden og lystbådehavnen. Fra Harald Jensens Plads, få hundrede meter fra ejendommen, er der mulighed for at komme rundt til alle steder af byen med offentlig transport.

Lejligheden, der er pæn og velholdt, indeholder:
God fordelingsgang med plads til overtøjet. Pænt lyst køkken i grebsfri design og alt i hårde hvidevare. Pænt og velindrettet badeværelse med terrazzo gulv og god bruseplads. Soveværelset er indrettet med skabsvæg. Den dejlige, store stue rummer plads til både spise-/ og opholdsafdeling. Her er store vinduespartier hvor lyset strømmer ind, og udsigten over Aarhus syd kan nydes.

Som ejer af lejligheden bliver du en del af en velfungerende ejerforening med styr på økonomien. Der er brugsret til loftsrum, vaskerum, tørrerum, cykelkælder samt god mulighed for parkering lige foran ejendommen.

Broholm Bolig & Erhverv byder velkommen...