Skolevej 20E, 8250 Egå

Eftertragtet og sjældent udbudt ende-rækkevilla på Skolevej

Er I på udkig efter en velholdt bolig, med god beliggenhed på den rigtige side af Grenåvej, der kan rumme de fleste familier? Så se med her!

Broholm Bolig & Erhverv har nu fornøjelsen af at udbyde denne velholdte ende-rækkevilla til salg. Den oplagte bolig til det modne par eller børnefamilien.

Denne velindrettede bolig er beliggende i det centrale Egå, med kort afstand til alt. Blot et par hundrede meter fra ejendommen finder I Center Øst der byder på flere dagligvare- samt specialbutikker, ligesom den smukke Egå Marina og badestranden ligger i gåafstand fra boligen.

Der er sikker skolevej til den populære Sølystskolen, gennem viadukt under Egå Havvej. Til de mindre børn finder I flere vuggestuer samt børnehave i nærområdet. Fra boligen er der kun ca. 9 km til Aarhus C og flere muligheder for offentlig transport, samt kort afstand til motorvejsnettet.

Boligen, som er på 139 m2, er løbende vedligeholdt og har bl.a. fået skiftet tagpap i 2016, nyt badeværelse med gulvvarme i 2011 samt fået nye vinduer i 2006.

Indretningen byder på:
God entré med plads til overtøjet. Herfra findes adgang til det velindrettede bryggers med skabe, vask samt vaskefaciliteter. Fra bryggers er der adgang til godt køkken, med kvalitets hårde hvidevarer samt god spiseplads. Fra Entreen er der endvidere adgang til fordelingsgang. Her finder I, i den ene ende boligens 3 store værelser (tidligere 4 værelser) som alle er med indbyggede skabe, samt pænt og lyst badeværelse med ovenlysvindue, gulvvarme og brus. Herudover er der et pænt og velholdt gæstetoilet. Dejlig lys stue, med store vinduespartier mod gårdhaven og rigelig plads til både dagligstue samt spisestue. Hyggelig gårdhave med dejlig syd-vestvendt terrasse hvor aftensolen kan nydes samt mindre morgenterrasse.

Til ejendommen høre desuden fin garage med el-port samt skur/værksted.

Interesseret i en fremvisning? - Kontakt Broholm Bolig & Erhverv allerede i dag