Åboulevarden 53, 3. TH., 8000 Aarhus C

Flot lejlighed med fantastisk beliggenhed i centrum i ejendom med elevator

Nu udbydes denne unikke og flotte ejerlejlighed på Åboulevarden midt i Aarhus til salg. Du får god plads, en ugeneret altan og en skøn udsigt over åen.
Ejerforeningen har en god økonomi og ikke mindst er der et godt naboskab. Beliggenheden gør en bil overflødig. Her har du gåafstand til alt, bl.a. grønne områder ved Aros og Botanisk Have. Skal du på indkøb ligger Magasin, diverse specialbutikker og latinerkvarteret m.v. lige rundt om hjørnet.
Denne lejlighed er beliggende på 3. sal i en flot, sjælfuld ejendom med porttelefon og elevator lige til døren. Ejendommen er facaderenoveret i 2013, hvor der også er isat nye vinduer med termoruder, der er lyddæmpede mod gadesiden (terrassedøren er fra 2006).
Lejligheden er lys og fremstår flot med stuklofter, hvidmalede fyldingsdøre og fyrplankegulve. Endvidere rummer den flere muligheder, da de store stuer samt soveværelse og køkken/alrum gør lejligheden meget delevenlig.
Lejligheden er på 98 m² og indeholder:
Entre med garderobeskab. Dejligt køkken/alrum med flot HTH køkken fra 2010/11 med hvidt inventar og granitbordplade. Her er god plads til madlavning, samt hygge omkring spisebordet i alrummet. I forlængelse af køkkenet ligger der et super viktualierum, som giver god opbevaringsplads. Der er direkte udgang fra alrummet til sydvendt altan, hvor der er god plads til loungemøbler og grill. Derudover indeholder lejligheden 2 store stuer en-suite, et dejligt stort soveværelse med skabsvæg samt et fint badeværelse med bruseniche. Fra de to stuer er der en dejlig udsigt over Åen.
Skønt gårdmiljø, med to store fælles tagterrasser - en skøn og meget ugeneret oase midt i byen.
Alt i alt får du her en pragtfuld ejerlejlighed, såvel ude som inde, der er en besigtigelse værd - kontakt os allerede i dag for en fremvisning.