Åboulevarden 56, 1. m.fl., 8000 Aarhus C

3 EJERLEJLIGHEDER I SAMLET UDBUD

Her kan du erhverve 3 ejerlejligheder i centrum af Aarhus med et samlet areal på 214 m².

Ejerlejlighederne er alle beliggende på hhv. 1. og 2. sal med flot kig til det populære og attraktive miljø omkring Aarhus Å, som har sin charme hele året rundt.

De er en del af et kompleks bestående af ejendommene Åboulevarden 54-56 og Skt. Clemens Stræde 14-16, der sammen danner en ejerforening. Ejendommen Åboulevarden 54-56 er opført i 1902 og har foretaget udskiftning af taget i 2018.

54, 1. sal
Boligen på 60 m², der fremtræder lys med hvidmalede fyldingsdøre og fyrplankegulve, indeholder: Entré. God stue med udsigt til åen. 1 værelse. Godt spisekøkken med hvidt køkkeninventar, træbordplade og alt i hvidevarer. Stort badeværelse med pænt inventar, bruseniche med hvide vægfliser, væghængt toilet, vaskemaskine/tørretumbler og vinylgulv.
Lejligheden er ledig for køber.

56. 1. sal
Ejerlejlighed på 77 m², der på nuværende tidspunkt er udlejet til Café Sidewalk, der er beliggende i ejendommens stueetage. Lejerne benytter lokalerne til administration, personaleomklædning m.m. Indretning: Entré, omklædningsrum, 2 kontorer, gang, disponibelt rum samt toilet.
Lejligheden har været udlejet til samme lejer siden maj 2007.

56. 2. sal
Boligen på 77 m², der fremtræder med afsyrede fyldingsdøre og fyrplankegulve, indeholder: Entré. 2 gode stuer én suite med udsigt til åen og udgang til lille altan. Stort soveværelse. Spisekøkken med hvidt køkkeninventar, laminatbordplade og alt i hvidevarer. Badeværelse med hvidt inventar, bruseniche, hvide vægfliser og vinylgulv.
Lejligheden har været udlejet til samme lejer siden 1. juni 2013.