Harald Kiddes Vej 47, 8230 Åbyhøj

TOTALMODERNISERET ETPLANSVILLA MED UGENERET BELIGGENHED I ÅBYHØJ

Her får du en dejlig villa på 166 m², der er gennemført moderniseret inden for de seneste 8 måneder og fremstår indflytningsklar med nyt køkken, nyt badeværelse, nye vinduer og døre, nye gulve, nye lofter, nye hvidevarer, nymalet m.m. Endvidere er der 26 m² muret garage, hvor der monteres ny port med portautomatik.

Den tilbagetrukne beliggenhed på en stille vej midt i Åbyhøj bliver ikke meget mere diskret. Harald Kiddes Vej er beliggende væk fra de trafikerede veje og tæt ved alting. Der er kort afstand til Gammelgårdsskolen, Århus Statsgymnasium, boldbane og Klokkerparken. Der er 4-5 minutters gang til bibliotek, borgerservice, indkøb m.m. samt kort afstand til bybusser. Der er ca. 3 km. til Aarhus C og motorvejen kan nåes på ca. 10 min.

Villaen er opført i 1967 og tilbygget i 1975. Huset fremstår med ydermure af røde teglsten og tagkonstruktion med valmede gavle. Der er nye træ-/aluvinduer med 3 lags energiruder.

Boligens indretning: Vindfang i åben forbindelse med stor, centralt placeret entre med garderobeniche. Godt bryggers med klinkegulv. Stor, dejlig vinkelopholdsstue med godt lysindfald og glasdøre til havestue, køkken og entre. God havestue med udgang til sydvendt terrasse. Dejligt køkken med spiseplads. Flot badeværelse med stor bruseniche og gulvvarme. Stort soveværelse med udgang til terrasse. 2 gode værelser.

Indvendigt er der bl.a. lavet følgende:

Vægge: Afrenset, nyt filt og malet.
Lofter: Nye 2 lags gipslofter i entre, stuer, køkken og badeværelse. Øvrige lofter er hvidmalede.
Døre: Nye, massive døre fra Sweedoor med gummilister.
Gulve: Gulve er slebet, spartlet og der er udlagt flydebeton. I entre, stuer, køkken og værelser er der lagt flotte askeparktegulve på støjdæmpende underlag. I badeværelse og vindfang er der lagt flotte, nye klinkegulve. I bryggerset er der ikke foretaget noget med gulvene, der fremstår med røde klinker.
Køkken: Hvidt inventar fra Kvik-køkkener med stålgreb og laminatbordplade i træ-look.
Badeværelse: Nyt, flot inventar med 2 håndvaske, skab og skuffer med indbygget lys, nyt toilet, nye gulvklinker og klinker på vægge i brusenichen, toiletpapir- og håndklædeholdere i mrk. Vola.
Bryggers: Nyt inventar fra Kvik-køkkener med vask i bord og skabe.
Garderobeskabe: I et værelse opsættes der garderobeskabe med skydelåger.
Fjernvarmeinstallationer: Ny gennemstrømningsvandvarmer og nye radiatorer. Fjernvarmerør er skiftet ud til stamvejen.
Elinstallationer: Der er trukket nye kabler og stikkontakter er flyttet fra placering i gerigter til placering i væggene samt der er monteret en del spots i lofter.

Grunden på 811 m² er med sydvendt have og ugeneret terrasse.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner