Medarbejdere

Gunnar Broholm

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

Birgitte Leander

Ejendomsmægler & køberrådgiver, MDE

Kasper Jensen

Salg & vurdering

Camilla Refsgaard Brøner

Trainee, Finansøkonom

Ane Leander Broholm

Piccoline

VI ER EN LILLE, MEN EFFEKTIV PERSONALEGRUPPE BESTÅENDE AF


Gunnar Broholm

Direktør og indehaver Gunnar Broholm er uddannet ejendomsmægler og valuar samt køberrådgiver med Tryghedsmærke fra Dansk Ejendomsmæglerforening. Han har mere end 30 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen fra bl.a. EDC, home og Nybolig, heraf 20 år som selvstændig. I den periode har han deltaget i over 2.300 handler og vurderet mere end 5.600 ejendomme. Gunnar har endvidere 22 års erfaring som vurderingsmand for BRFkredit og Nykredit. Gunnar håndterer bolig og erhverv og bor i Sydbyen.


Birgitte Leander

Birgitte Leander er uddannet ejendomsmægler og advokatsekretær samt køberrådgiver med Tryghedsmærke fra Dansk Ejendomsmæglerforening. Endvidere er hun vurderingsansvarlig for Totalkredit. Hun har 15 års ejendomsmæglererfaring bl.a. fra EDC og home samt mange års erfaring fra advokatbranchen, herunder 7 års erfaring fra advokatfirmaet Kromann Reumerts afdeling for fast ejendom. Birgitte har stor erfaring med såvel salg og kommissionering af boliger som med køberrådgivning og tinglysning. Birgitte bor i Sydbyen.


Kasper Jensen

Kasper arbejder med salg og vurdering af boliger og er uddannet finansøkonom med speciale indenfor ejendomshandel og læser til ejendomsmægler. Kasper er opvokset i Højbjerg og bor i Aarhus C.


Camilla Refsgaard Brøner

Camilla er trainee og uddannet finansøkonom med speciale indenfor ejendomshandel og læser til ejendomsmægler. Camilla bor i Viby. 


Ane Leander Broholm

Ane er piccoline og hjælper med lidt af hvert. Ane har afsluttet højere handelseksamen på Aarhus Business College og er i gang med et sabbatår. Hun bor i Sydbyen.