DIN UAFHÆNGIGE EJENDOMSMÆGLER I HJERTET AF AARHUS


BROHOLM BOLIG & ERHVERV er et full-service ejendomsmæglerfirma i Aarhus med veluddannede og erfarne medarbejdere. Vi er et uafhængigt firma med mange års erfaring og et stort lokalt kendskab, der kommer dig til gode, hvad end du skal sælge, leje eller købe bolig i Aarhus og omegn.

Foruden salg og udlejning leverer vi også kompetente ydelser inden for køberrådgivning, skødeskrivning og ejendomsadministration. Kontakt os gerne for en uforpligtende salgsvurdering eller en indledende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

SALG & UDLEJNING

BROHOLM BOLIG & ERHVERV er din specialist, når det handler om salg eller udlejning af boliger og erhvervsejendomme. Vi følger markedet og kender tendenser, priser og udbud. Samtidig holder vi os ajour med lovgivningen, blandt andet via efteruddannelse. Vi er dit uafhængige alternativ til de etablerede ejendomsmæglerkæder.

Vi har et stort netværk og løser vores opgaver via et effektivt salgsstyringssystem med indbygget køber- og lejerkartotek. Derfor kan du være helt sikker på, at vi hjælper dig med at finde den ejendom eller de lokaler, du søger. BROHOLM BOLIG & ERHVERV samarbejder vi med revisorer og advokater og udarbejder gerne et uforpligtende oplæg på salg eller udlejning af din ejendom.

Medarbejdere

Gunnar Broholm

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

Birgitte Leander

Indehaver, ejendomsmægler & køberrådgiver, MDE

Ane Leander Broholm

Piccoline

VI ER EN LILLE, MEN EFFEKTIV PERSONALEGRUPPE BESTÅENDE AF


Gunnar Broholm

Direktør og indehaver Gunnar Broholm er uddannet ejendomsmægler og valuar samt køberrådgiver med Tryghedsmærke fra Dansk Ejendomsmæglerforening. Han har mere end 30 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen fra bl.a. EDC, home og Nybolig, heraf 20 år som selvstændig. I den periode har han deltaget i over 2.300 handler og vurderet mere end 5.600 ejendomme. Gunnar har endvidere 22 års erfaring som vurderingsmand for BRFkredit og Nykredit. Gunnar håndterer bolig og erhverv og bor i Sydbyen.


Birgitte Leander

Birgitte Leander er indehaver, uddannet ejendomsmægler og advokatsekretær samt køberrådgiver med Tryghedsmærke fra Dansk Ejendomsmæglerforening. Endvidere er hun vurderingsansvarlig for Totalkredit. Hun har mere end 15 års ejendomsmæglererfaring bl.a. fra EDC og home samt mange års erfaring fra advokatbranchen, herunder 7 års erfaring fra advokatfirmaet Kromann Reumerts afdeling for fast ejendom. Birgitte har stor erfaring med såvel salg og kommissionering af boliger som med køberrådgivning og tinglysning. Birgitte bor i Sydbyen.


Mette Boilesen

Mette er sagskoordinator og i gang med Finansbachelor-uddannelsen. Mette bor i Viby.


Ane Leander Broholm

Ane er piccoline og hjælper med lidt af hvert. Ane har afsluttet højere handelseksamen på Aarhus Business College og er i gang med et sabbatår. Hun bor i Sydbyen.

KØBERRÅDGIVNING
Køb af bolig er en af livets store begivenheder. Følelsesmæssigt og økonomisk kan der være meget på spil alt afhængig af din situation. Måske skal du også have solgt din nuværende bolig. Der er mange beslutninger, der skal træffes og en grundig rådgivning kan være en uundværlig hjælp, når du skal ”nå sikkert hjem”. Hos BROHOLM BOLIG & ERHVERV kan vi hjælpe dig godt hjem med rådgivning om bolighandel fra A-Z. Fortæl os om dine boligønsker og lad os sammen finde den bolig, der passer til dine behov og din økonomi.

Hvad siger økonomien? Hvis du ikke har overblik over de økonomiske rammer kan vore samarbejdspartnere hjælpe med, at regne på mulighederne. Måske er de bedre end du tror.    

SKØDESKRIVNING
Skødet er også et vigtigt dokument i en bolighandel og hos BROHOLM BOLIG & ERHVERV hjælper vi dig gennem alle faser i købsprocessen. Derfor bistår vi naturligvis også med udfærdigelse og tinglysning af skøde. Vi har mange års erfaring med skødeskrivning og klarer alt papirarbejdet for dig.  PRIS KUN KR. 5.500,-

LEJEBOLIG
Hvis en lejebolig er det rigtige for dig, så kan vi måske hjælpe dig.

BROHOLM BOLIG & ERHVERV administrerer ejendomme i Aarhus og Odder med både bolig- og erhvervslejemål.

ERHVERVSMÆGLER
BROHOLM BOLIG & ERHVERV betjener også erhvervslivet inden for salg, vurdering og udlejning af erhvervslokaler og -ejendomme. Vi er specialister, når det handler om køb og salg af boligudlejningsejendomme, og i kraft af vores store netværk og kendskab til området har vi alle forudsætninger for at hjælpe dig med at finde netop den ejendom eller de lokaler, du søger. Din sikkerhed er en vurdering af vores ejendomsmægler og valuar med mere end 30 års erfaring som ejendomsmægler.

EJENDOMSADMINISTRATION
Administration af udlejningsejendomme er en stor administrativ opgave og kræver et indgående kendskab til lovgivning, bygningskendskab samt investeringsøkonomi og driftsøkonomi. BROHOLM BOLIG OG ERHVERV tilbyder en personlig og professionel administration af den daglige drift med både bolig- og erhvervslejemål, hvor vi tilpasser vores ydelser efter dit behov.

Bestil en gratis salgsvurdering af din bolig

september 2021

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930